Over ons

Guis Assuradeuren is het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Als gevolmachtigde heeft het de bevoegdheid gekregen om producten van verzekeraars onder eigen merknaam te verkopen. Daarnaast biedt de volmacht mogelijkheden om productontwikkeling af te stemmen op de doelgroep van Guis & Partners. Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de op elkaar afgestemde automatisering kan aan de klanten op maat gemaakte polissen en een snelle polisafgifte worden geboden. De eigen schadeafdeling draagt zorg voor een zeer snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen Guis & Partners geregeld.

Bij Guis & Partners vindt u speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Guis Assuradeuren te verkrijgen zijn. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle uitgebreide mogelijkheden van haar volmachtgevende maatschappijen.

Het volmachtbedrijf is de snelle schakel tussen het adviesbedrijf Guis & Partners en de verzekeringsmaatschappijen.

Guis Assuradeuren B.V. werd opgericht op 1 januari 2013. Het eigendom is net als bij Guis & Partners B.V. in private handen.